085 - 580 41 50

Opslagruimte Beverwijk nodig?

Ruimtegebrek in Beverwijk?

Heeft u last van ruimtegebrek in Beverwijk? Dan hebben wij de oplossing voor u! Wij bieden opslagunits aan waar u uw goederen veilig, droog en verwarmd op kunt slaan. Bent u bijvoorbeeld net verhuisd naar Beverwijk en kunt u uw spullen niet kwijt? Het is zonde om goede spullen weg te gooien. Sla deze bij ruimtegebrek op in een opslagruimte in Beverwijk. Wij verzekeren u de laagste prijs van heel Nederland!

Opslag voor uw motor of auto

Ook voor ruimtegebrek voor uw auto of motor hebben wij de oplossing. Naast units binnen, beschikken wij over parkeerplaatsen in Beverwijk waar u uw voertuig veilig kan stallen. Deze parkeerplaatsen zijn 24 uur per dag beveiligd door middel van camera’s en hekwerk. Bent u zat van uw ruimtegebrek in Beverwijk? Neem dan contact op met ons bedrijf. Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via het 085 - 580 41 50 of via het hiernaast weergegeven contactformulier.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Beverwijk.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging