085 - 580 41 50

Opslagruimte Beverwijk nodig?

Archiefopslag in Beverwijk

Ons bedrijf in Beverwijk biedt opslagruimte aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om archiefopslag te huren. Archiefopslag kunt u gebruiken voor de opslag van belangrijke documenten. Hierbij is het belangrijk dat de ruimtes goed beveiligd, droog en schoon zijn. Bij ons bent u verzekerd van geschikte archiefopslag. Heeft u een bedrijf in Beverwijk en heeft u een plek nodig waar u uw papieren opslaat? Dan zit u goed bij ons! Wij hebben een goed georganiseerd en efficiƫnt archiefsysteem, waardoor uw ordners en archiefdozen altijd makkelijk te lokaliseren zijn. Bovendien kunt u zelf op ieder moment toegang krijgen tot uw archief.

Sla uw archief veilig op

U kunt uw documenten met een gerust hart bij ons bedrijf in Beverwijk opslaan, want wij verzekeren u dat u de enige bent die toegang heeft tot de archiefopslag. Wij werken met alleen de beste beveiliging voor archiefopslag! Heeft u direct een opslagruimte in Beverwijk nodig? Bel dan vandaag nog naar 085 - 580 41 50, wij zijn u graag van dienst. Of vul het hiernaast weergegeven contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Beverwijk.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging