085 - 580 41 50

Opslagruimte Beverwijk nodig?

Opslagruimte in Heemskerk

Iedereen kent dat wel: ruimtegebrek. Huizen staan vol met spullen die we op dit moment niet gebruiken, maar ook niet weg willen doen. Knuffels en creaties van de kinderen van tien jaar geleden, de inboedel van uw zoon die tijdelijk in Australiƫ zit of misschien heeft u tijdelijke opslagruimte nodig wegens een verhuizing. Wij hebben opslagruimte in alle soorten en maten in Heemskerk, voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij bieden veel variatie aan in opslagruimte in Heemskerk. Van hele kleine opslagruimte, voor bijvoorbeeld uw hobby, of grote opslagruimte voor bijvoorbeeld uw caravan. Uw spullen worden altijd warm en droog opgeslagen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw spullen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Wilt u direct een opslagruimte huren in Heemskerk of in de nabije omgeving van Heemskerk? Bel dan 085 - 580 41 50 of stel uw vraag via het contactformulier hiernaast. Een medewerker neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Beverwijk.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging