085 - 580 41 50

Opslagruimte Beverwijk nodig?

Motorstalling in Beverwijk

Veel motorrijders rijden alleen als hobby, voor het plezier en alleen als het lekker weer is. Als u een veilige en droge plek zoekt om uw motor te stallen in de wintermaanden, kunt u bij ons terecht. Uw motor veilig op slot en beschermd tegen alle weersomstandigheden, dat is wat wij u in Beverwijk en omgeving kunnen bieden door middel van motorstalling. Bij ons huurt u units die speciaal gericht zijn op motorstalling. Of u nu als particulier uw motor wilt laten stallen, of als motordealer of garage ruimte tekort komt: In Beverwijk en in de omgeving van Beverwijk bieden wij u verschillende mogelijkheden voor het stallen van uw motor.

Veilige en voordelige stalling van uw motor

Voor motorstalling heeft u bij ons in Beverwijk verschillende mogelijkheden. Zo huurt u zeer voordelig een budget motorstalling, waar uw motor samen met andere motoren in één unit staat, een comfort motorstalling, geschikt voor één motor of zelfs een comfort+ motorstalling; een eigen unit voor twee motoren. Waarvoor u ook kiest, onze motorstalling in Beverwijk en in de omgeving van Beverwijk is altijd uitstekend beveiligd. Meer weten over motoropslag of opslagruimte in Beverwijk? Bel dan 085 - 580 41 50!

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Beverwijk.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging