085 - 580 41 50

Opslagruimte Beverwijk nodig?

Opslagruimte in IJmuiden

Woont of werkt u in IJmuiden of in de nabije omgeving van IJmuiden en kunt u wel wat extra opslagruimte gebruiken? Of u nou tijdelijk of voor langere tijd opslagruimte nodig heeft in IJmuiden is alles mogelijk! Moet er een kleine kast leeg, een hele zolder of misschien zelfs uw hele huis in verband met een verhuizing? Van klein tot groot, voor alle soorten opslagunits in IJmuiden kunt u bij ons terecht. Ook bedrijven die (tijdelijk) wel wat extra ruimte kunnen gebruiken is een opslagruimte vaak de ideale oplossing.

Onze opslagunits worden altijd goed beveiligd en warm en droog gehouden. Opslagruimte huren bij ons is snel en gemakkelijk. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven of wilt u direct een opslagruimte huren in IJmuiden of in de buurt van IJmuiden? Bel dan naar 085 - 580 41 50 of vul het contactformulier hiernaast in. Een medewerker zal dan contact met u opnemen.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Beverwijk.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging