085 - 580 41 50

Opslagruimte Beverwijk nodig?

Beveiligde opslag in Beverwijk

Zoekt u een opslagruimte in Beverwijk om tijdelijk of voor een lange periode uw eigendommen op te slaan? Wilt u er zeker van zijn dat uw spullen veilig, schoon en droog worden opgeslagen en dat u hier op elk gewenst moment van de dag bij kunt komen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden beveiligde opslag in Beverwijk, voor een zeer voordelig tarief. U huurt bij ons in Beverwijk al beveiligde opslag vanaf €1,40 per week. Daarmee hebben wij de goedkoopste beveiligde opslag van heel Nederland! Wij werken met de laagste prijsgarantie, daarnaast krijgt u van ons de eerste maand cadeau. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Veiligheid boven alles

Bij ons in Beverwijk liggen uw spullen veilig opgeslagen. Ons terrein wordt 24/7 beveiligd door camera’s. Alleen personen met de juiste toegangscode en sleutel hebben toegang tot de beveiligde opslag. Daarnaast beschikt iedere individuele beveiligde opslag over een alarmsysteem. Al met al bent u bij ons verzekerd van een zeer veilige opslagruimte. Onze beveiligde opslag in Beverwijk is verwarmd en geventileerd om uw goederen in topconditie te houden. U kunt uw spullen met een gerust hart bij ons in Beverwijk achter laten.

Heeft u vragen over onze diensten, of tarieven? Direct beveiligde opslagruimte in Beverwijk regelen? U neemt contact met ons op door te bellen naar 085 - 580 41 50.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Beverwijk.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging